avkoppling är relativt

Jullugn råder i min lilla värld. Sedan mormor flyttat in på vårdboende, har anledningen till oro minskat drastiskt. Kvar är tid för avkoppling.

Jag har firat jul efter mina "konstens regler". Precis lagom mycket av det mesta och vädret var helt på min sida igår när det började snöa på förmiddagen! Vit jul är ju extra mysigt!

Ett annat sätt att koppla av är att bege sig ut i naturen. Påpälsad på alla ledder begav jag mig ut i skogen idag. Vi var ute i fyra timmar och gick över stock och sten. Ljuvligt att komma så långt från civilisationen att ljudet inte når in dit. Lite rester från julmaten smakar otroligt mycket bättre sittandes på ett liggunderlag på en sten ute i skogen!

De närmaste dagarna blir det väldigt lite stillasittande.... dags att vara toksocial och träffa stora delar av närmaste kompisgänget! Sedan ska jag koppla av genom att slöa hemma i villan...

...som sagt... avkoppling är relativt....

Kommentarer
Postat av: loly

Så skönt att höra att det verkar ok med din mormor på boendet.Det är verkligen skamligt att en människa i behov av hjälp ska behöva ha engagerade, kunniga och pålästa anhöriga för att det ska hända något.

2008-12-31 @ 00:11:21
URL: http://lolybloggar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0