agent steel och lastkajen

Flytten är verkligen igång. Det stora flyttlasset ska gå på tisdag och för att minimera kånkandet då, ägnar vi oss nu åt att köra lass efter lass med småprylar. Huset vi har köpt har en mystisk utbyggnad. En slags veranda/förlängt vardagsrum eller tjaa.. bara ett konstigt utrymme. Av historiska skäl har utbyggnaden en ytterdörr och där kommer en riktig finess fram - den får agera lastkaj!! Så detta "ickerum" används nu som avsjälpningsplats för allehanda kartonger, kassar, väskor och paket med diverse nedpackade pinaler! Helt ur vägen för all snubbelrisk och riktigt smidigt att köra nära med bilen!!

Agent Steel - det är texten som står på kepsen som jag sliter på allt vad jag kan. Jag fick kepsen i Avesta under ett scoutevenemang. Keps är fullständigt nödvändigt när man som jag målar tak efter tak efter tak.....

Annars är renoveringsläget följande:
Sovrummet - kommer bli klart imorgon kväll när de sista golvplankorna läggs på plats. Sen krävs lite sågande innan garderobsinredningen är fixad.

Köket - hm... jaaa inte färdigt inte... När elektrikern passerat huset går det att ta nya krafttag, men tills dess är det lagom halvfärdigt.

Hallen - taket är färdigmålat men väggarna är inte ens påbörjade. Och mycket mycket annat arbete återstår.

Vinden - halva ytan är färdig, riktigt färdig för inflytt. Den andra halvan har just blivit utdömd till att bli förråd och snart börjar renoveringsprojekten åt det hållet.

Resten av huset - näpp, där händer absolut inget alls. Inte än! Förutom att jag under stort fniss pimpar toan i källarn.

På tisdag flyttar vi alltså och det innebär väl troligen ännu färre möjligheter att härja vid datorn - internetuppkopplingen i huset är beställd men låter vänta på sig. Men vid det här laget vet ni ju att jag kommer tillbaka... förr eller senare!!

*simma lugnt*

Kommentarer
Postat av: Saltistjejen

Å vad spännande!!! :-) Tänk att det är inflytt så snart!!!! Kul!
Och oroa dig inte för att du inte har så mycket tid vid datorn framöver. Visserligen kommer vi sakna dig men vi vet ju varför du inte kommer skriva lika flitigt.
kram!

2008-05-19 @ 03:05:38
URL: http://saltistjejen.blogspot.com
Postat av: Irene Panik

Kan du berätta lite om inredningsstil ni har valt?

2008-05-26 @ 14:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0