fullt fräs framåt

Just nu består tillvaron av två fokus - jobb och renovering. Allt annat är perifert på ett eller annat sätt. Vår dammsugare är i villan = dammråttorna i lägenheten frodas, socialt liv utanför jobbet - joooo det har jag nog.. en annan gång.. typ.

Villans nya skepnad börjar skymtas. Det nya köket kommer så sakteliga på plats, även om vår hittills största renoveringsmiss uppstått just där - resultatet av en felmätning är att vi kommer att byta köksavloppsstam efter att ha (tillfälligt) tagit bort det nylagda golvet.... Sovrummet saknar fondtapet, snyggt golv och lite lister. Halva vinden är klar för användning och hallen kommer väl få ny skepnad så snart tiden medger (detta tack vare OCH trots E&Es framfart i torsdags *fnissar*). Övriga huset är inte speciellt bearbetad än, även om maken har börjat karva lite på den fd gillestugan tillika blivande verkstaden. Trädgården är fylld av överraskningar, det kommer upp nya blommor och växter hela tiden och det är skoj att se vad det egentligen är vi fått på köpet.

På jobbet pågår diverse processer och projekt. Jag svävar fortfarande omkring i stor lycka över att få jobba med så skojiga saker, även om tillvaron så här efter snart fyra månader även har toner av vardag i sig.

Något övrigt liv har jag inte sett till på länge. Visst finns det där i bakgrunden, men det var just bakgrunden. Några rapporter har jag fått om den lilla, lilla nya människan som dök upp alldeles för tidigt. Hans hälsa och tillvaro utvecklar sig i rätt riktning, om än något saktare än vad en otålig omgivning önskar.

Övriga bekantskapskretsen var det länge sedan jag mäktade att hålla kontakt med. Visst har det blivit några telefonsamtal, en shoppingtur i eftermiddags och nåt litet mail. Men mest av allt är jag tyst. Ännu tystare blir det eftersom vår fasta telefon redan har flyttat. Själva flyttar vi 20 maj och kaoset är INTE över då. Jag skulle gissa att något som liknar ordning/lugn/hyfsad nivå av renovering kommer inträda nån gång framåt augusti....

SÅ misströsta inte, jag har inte åkt till månen.. jag har bara kastat mig över tidernas renoveringsprojekt. Försöker hinna hålla jämna steg i mina umgängeskretsar på nätet - men kära IRL-vänner... vi hörs när detta är "över" alt när ni stenhårt pockar på uppmärksamhet.... jag saknar er! Jag lovar!

image45

Skojig bild på en "parkbänk" sittandes på en lyktstolpe i Årjängs centrala delar.....

Kommentarer
Postat av: Saltistjejen

Mmmm jag förstår dig fullkomligt! jag minns hur det var att renovera även om vi endast hade en liten lägenhet och inte ett helt hus. Plus trädgård!!!
Men det kommer bli såååå bra sedan! :-)
och skönt att höra att din väns bebis mår bra.

kram!!

2008-05-09 @ 01:45:00
URL: http://saltistjejen.blogspot.com
Postat av: josa

Cool bild! Lycka till och hav mod!

2008-05-10 @ 12:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0