jag bor i villa!!!

Flyttlasset gick för en dryg vecka sedan. Stånkfaktorn var som vanligt lite lagom hög, flyttprojekt är just projekt som brukar vara rätt tunga att genomföra. Vi klarade oss rätt hyfsat. Sjuttielva vändor med vår egen bil skonade själva flyttlasset från att bli ansträngade och möbelflytten var överstökad på 1,5 timme. (*tack till makens kollegor A och D som kånkade friskt!!*)

Sen dess har jag hunnit åka på inte mindre än två tjänsteresor varav den ena två dagar till Umeå... där jag mot all förmodan på jorden råkade springa in i makens fd kollega J. världen är GALET liten!

Flyttstädningen är över och nu pågår renoveringen med ganska oförminskad styrka. Maken konstaterade idag att han snittar på 5 timmars renoveringsjobb om dagen.. ehum.. långpendlande Pratglad är glad om jag presterar en timme...

Irene Panik undrade vilken inredningsstil vi valt. Hm... nordiskt blond är nog en bra fråga. Här kommer i alla fall beskrivning av de rum som redan är färdiga:

Sovrummet - Fondtapet från Eco tapeter House 9814 och övriga väggar målade i en matchande ljusgrå nyans. Golvet är ett riktigt trägolv från Tarkett, ask är träslaget och snyggt är det. Övrig inredning i sovrummet väntar på bättre tider.. ha ha ha... Några möbler (förutom sängen utan sänggavel) har letat sig dit, men inget permanent...
Målet är en sängram från Norrgavel, träfärgad och sängbord från samma ställe. Plus nån snygg designfåtölj...

Köket - Köksinredningen (som inte riktigt är på plats än) är från Marbodals Svanenmärkta sortiment Ljus ek och golvet är Forbos maremoleum, rutigt i ljus- och mörkgrått. Övriga väggar är vita.

Halva vinden - är färdiginredd (och där står datorn....). Golvet är billigaste eklaminatet vi kunde hitta, typ 55 spänn per kvm. Väggarna har träpanel som tidigare var furufärgat, nu är de ljusgrå och snedtaket vitt.

I övrigt - försöker vi bli färdiga med köket, ägnar vi oss åt att nikotinsanera badrummet = svårt och dessutom jobbar vi ju heltid båda två... har jag hört... Sen igår har vi bredband och TVn funkar sen en vecka tillbaka. Tillvaron dräller vidare och jag har fullt sjå att hinna med!!!

Kommentarer
Postat av: Saltistjejen

Mmm! Låter som om ni har fullt upp. MEN vad ROLIGT!!!! nytt hus nytt hem! Härligt! Och Norrgavel gillar jag.
Hela ert hem låter som ngt som kommer bli såååå fint! :-)
Var rädda om er bara och försök att inte bara jobba utan njuta också!
Stor KRAM!

2008-06-01 @ 06:48:35
URL: http://saltistjejen.blogspot.com
Postat av: Anonym

Låter jättefint! Lycka till med fortsatt renovering!

2008-06-01 @ 13:54:25
URL: http://lolybloggar.blogspot.com
Postat av: Ann

Jag kan ju inte låta bli att klura på att det är i alla fall bättre att de rökte i badkaret än i sängen... Ser fram emot att se denna villa inom, helst, en snar framtid. Allt hänger på mig!

2008-06-02 @ 20:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0