Vitsippan har varit vår i ett år idag!

Idag är det ett år sedan vi tillträdde huset.  Ett precis lagomt strävsamt år har passerat. Tillvaron består av så mycket mer än bara boende och det har inte varit några problem att ta sig för annat än renovering. Jag tycker att renovering är skoj och särskilt skoj är det att se resultat, men som sagt... livet består av ett och annat annat projekt och det funkar bra att driva dessa samtidigt.Just nu pågår projektet med att skapa ett rum till, det kommer att fungera som arbetsrum när tapeter och annat kommit på plats. När vi köpte huset fanns det bara ett sovrum och en massa "mingelyta". Det känns bra att ha fixat ett avskärmat rum till. Det är ju inte alla villor som innehåller 125 kvm boyta som bara har ett sovrum... ehum....

Annars har vi ju fixat det befintliga sovrummet, hallen, köket och vindsvåningen. Plus fräschat upp badrummet utan att totalrenovera. Dessutom håller jag på med mitt fnissiga projekt att pimpa källartoan.

Eftersom huset består av så många konstiga utrymmen har vi skapat namn till alla ytor. Alltså har vi sågrum, cykelrum, matkällare, pannrum, källarsmatt, tvättstuga, lastkaj, lastkajsgarderob och kallvind - bland de mer udda rumsbenämningarna.

Nu ska vi fira med lite god mat, lagad i vårt fina kök! *skål och hurra för Vitsippan*

Kommentarer
Postat av: loly

Va i allsindar är källarsmatt för nått?

2009-04-20 @ 22:59:02
URL: http://lolybloggar.blogspot.com
Postat av: Pratglad

Litet utrymme i källarn mellan två rum= liten smatt = källarsmatt

2009-04-21 @ 21:06:39
URL: http://pratglad.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Lastkajsgarderob - vilket underbart namn! Här är väl toa-korridoren det märkligaste...

2009-04-23 @ 18:11:21
Postat av: Storasyrran

Här, alltså.

2009-04-23 @ 18:12:33
URL: http://storasyrrans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0