visst är det värt att leva...pom pom pom pom

Scouting får mig att må som en prinsessa. Vad som med största sannolikhet kommer att gå till historien som 2009 års mysigaste vecka har just passerat.  En vecka på en plats som är så vacker att den förtjänar att hållas lite lagom hemlig. En vecka bland skojiga människor och roliga diskussioner.

Jag har fått en rejäl dos bibelstudier, total överdos av regn i alla former, en rätt lagom dos eldning och en precis lagom dos fnitter. Underskott var det bara på soltimmar, det hade varit skoj att slita lite mer på shortsen och lite mindre på regnbyxorna....

Och jag har fått en helt lagom dos av fnissig sång runt lägerbålselden... en sång som fullständigt fastnat på hjärnan är " Visst är det värt att leva pom pom pom pom...." - en av många mer eller mindre seriösa sånger som passar strålande för allsång till gitarrkomp runt elden.

Dosen av gemenskap med goa vänner och Gud var överväldigande, precis som förra årets upplaga av den här utmaningen. En nattvard firad inne i kåtan, eftersom regnet öste ner ute, blev en sådan där stund när närvaron av Gud kändes mer påtaglig än annars. Jag var otroligt sömnig - både av sömnbrist och att det var bastuliknande ångvärme inne i kåtan. Men på något sätt kvicknade jag till när det var dags att skicka runt gåvorna och de enkla orden "För Dig" kändes extra varma och berörande.

Tack gode Gud för scoutgemenskap!

Kommentarer
Postat av: K

Åh vad härligt det låter! Jag lider total brist på sådana erfarenheter nu. Måste åtgärdas. (Nyfiken på var du varit förstås, men det kanske inte kan "outas" här...)

Hoppas allt är bra! Kram!

2009-07-28 @ 17:13:48
Postat av: Adriana

Pom pom pom! Har ingen aning vad det är för låt, men jag sjunger i alla fall med!

2009-07-29 @ 16:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0