sociala nätverkssajter

Jag läste en intressant krönika i DN om sociala nätverkssajter. Krönikören menar att hon har kontakt med både fler och färre personer på grund av internet. Själv är jag säker på att jag har kontakt med fler på grund av internet.

Dels härjar jag nåt alldeles på Facebook. Det måste sägas vara mitt element, att ha lite lagom koll på vad många nära vänner och ytliga bekanta gör. Passar ju mig som är grymt nyfiken något alldeles oerhört perfekt.

Dels bor jag i en håla. En håla som jag inte jobbar i eller har något större socialt liv. Utan internet hade det inte fungerat, då hade boende i en håla som denna betytt ett rätt stort mått av isolering. Nu är det verkligen ingen fara. Min kontakt med vännerna är nog ungefär lika gles eller tät som om jag hade bott närmare. Men kollen på dem är liiite högre och då med hjälp av internet.

När internet dök upp som social arena var jag tidig med att haka på. Och genom åren har det gett utdelning. Jag hittade ju maken via nätet en gång för snart 9 år sedan. Och via nätet har jag både hittat och lyckats upprätthålla ett rätt stort antal sociala kontakter. Allt ifrån barndomsvännerna som flyttat långt bort till internettjejgänget som ses över en brunsch i Stockholm lite då och då.

Och.... Ikväll kom ett mail om midsommar som kommer att firas efter alla konstens regler på samma ställe och med samma gäng som som stomme... som vanligt! *mys*

Kommentarer
Postat av: saltistjejen

Aaaah! vad skulle vi göra utan internet...??????!!!!

och sociala kontakter via nätet. SJÄVLKLART!!!!

Det är ju bara så fantastiskt att man kan både HÅLLA kontakten med de man redan känner samt HITTA NYA vänner på detta sätt!

Stor kram till dig min "nya" internetvän!!! :-)

2009-06-05 @ 18:23:51
URL: http://saltistjejen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0