hon fattas migIdag somnade mormor in, stilla och lugnt. Hon hade sällskap av min moster. Mormor led inte, hade inte ont och var färdig med sitt liv. Jag hoppas att hon tar med sig hälsningarna till alla som gått före henne. Till morfar, farmor och alla de andra. Från oss som är kvar och som är skyldiga att fortsätta leva våra liv, skyldiga att försöka göra det meningsfullt och i strävan att våra medmänniskor och vi ska må bra. Så att också vi så småningom kan sluta våra dagar lika färdiga med livsgärningen som mormor.

Vila i frid, älskade mormorskrutt!

Kommentarer
Postat av: saltistjejen

Å Vännen!!!!

Stor varm KRAM!!!!!! Jag hoppas att du kan hitta glädjen här i livet även om du just nu sörjer din älskade mormor!

Att sakna och sörja är ju tyvärr en del av livet det också.

Kraaaam igen!!!2009-03-29 @ 17:18:41
URL: http://saltistjejen.blogspot.com
Postat av: Karin

Tänker på dig och din familj! Kram från oss alla. Ta hand om dig.

2009-03-30 @ 11:41:14
Postat av: Maria

Inte roligt, men skönt att veta att hon har det bättre där hon är nu.. Kram!

2009-03-30 @ 16:26:54
URL: http://mariafrisk.wordpress.com
Postat av: Jenny

Manga kramar och all min sympati for forlusten, sorgen, saknaden. Men bra att hon fick ga nu, komma hem som man sager i kyrkliga kretsar (och det ar ju det det handlar om, tror vi)... eftersom hon sjalv likaval som ni andra i familjen var redo. Att ga och vanta pa slutet maste ha varit tungt for er allihop - men (den eventuella) lattnaden att vantan ar over gor forstas inte saknaden mindre. Kram igen! Tanker pa er, hela familjen.

2009-04-04 @ 21:01:19
Postat av: Anonym

Manga kramar och all min sympati i forlusten, sorgen, saknaden. Den eventuella lattnaden att er tunga vantan ar over och att hon antligen fatt komma hem (som man sager i kyrkliga kretsar, och det ar ju det det handlar om tror vi) gor forstas inte saknaden mindre. Tanker pa er allihop! Kram igen

2009-04-04 @ 21:05:41
Postat av: Jenny

jassa nu blev det dubbelt nar jag forsokte skriva om, ur minnet, ungefar vad jag skrivit 1a gangen (nar sidan 3 ggr i streck inte accepterat min "kod". Sa illa tycker jag inte att jag ser eller hor - provade t o m att lyssna pa det hemliga meddelandet)=== naja. Det fortjanade val att sagas igen da ra. I nagot andra ordalag.

Nu rader inget tvivel: virrkenny ar iland igen.

Och kan inte ens stava sitt eget namn (eftersom det ville bli "kenny" sa far det bli det)

2009-04-04 @ 21:08:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0