vegetarisk lasange

Dagens middag tillika matlådeladdning blev vegetarisk lasange som räcker till fyra portioner.

12 lasangeplattor
500 g keso
200 g fetaost
250 g majs
200 g spenat
1,5 dl riven ost
kryddor: salt, peppar, oregano och vitlök

Mixa keso med fetaosten. Blanda i tinad spenat och krydda. Blanda sedan i majsen i röran.

Lägg lasangeplattor i botten på en ugnsfast form. Lägg på röran och varva tills översta lagret är lasangeplattor. Strö över osten.

Grädda i 220 grader i 20 minuter.

Kommentarer
Postat av: Maja

Det ska jag testa till maken och mig någon lunch!

2009-11-15 @ 21:27:46
URL: http://storasyrrans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0