studiebesök

Jag har gjort några studiebesök i mitt gamla liv. Eller det liv som jag anser att jag fortfarande lever, men som för närvarande är lite pausat. För jag har en hel del emot att säga att jag lagt ner hela mitt gamla liv och startat ett nytt. Herr Någon är en ny del av mitt liv och hans existens styr mycket av hur min tillvaro snurrar. Men lagt ner mitt gamla liv har jag inte gjort.

Och som sagt, jag har gjort några studiebesök. Det första större studiebesöket bestod i att gå på fest tillsammans med maken utan att ta med oss Någon. Någon njöt av uppvaktningen från ett äldre serviceteam som gärna uppvaktar honom igen. Själv njöt jag av att skaffa en ny snygg klänning, dra på mig högklackade skor, sjunga studentikosa bordsvisor, konversera såväl nya bekantskaper som riktigt gamla goa vänner och beskåda ett hejdundrande fyrverkeri. För att några timmar senare återvända till min upsaliensksa oas och där återförenas med Någon (som f ö sov som en stock mellan mormor och morfar och knappt vaknade när han matades av mig och sedan somnade i sin gästsäng).

Det andra studiebesöket gick av stapeln igår. Någon och jag prickade in eftermiddagsfikat på mitt jobb, tog en shoppingrunda på stan och gick sedan på after work med mina kollegor. Skillnaden mellan detta andra besök på jobbet och det första, är ett antal veckor och klart mycket mer noggrann planering. Med hjälp av denna erfarenhet och planering lyckas Någon hålla sig glad (eller sovande) och jag fick en trevlig kväll på en uteservering tillsammans med goa kollegor. En viss övertrötthet slog till under hemresan, men sedan somnade Någon väldigt snällt hemma i sin egen säng.

Stort tack till Någon för tålamod och okrånlighet!

Kommentarer
Postat av: Cajo

Små barn som trivs bra med att sova eller sitta med medan föräldrarna äter god mat på restaurang är bra att ha! Albin har lyckats med detta nästan varje gång.

2010-06-05 @ 20:55:45
URL: http://linda.och.cajo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0