Någon är drygt 8 månader

Någon är drygt 8 månader och följer alla kurvor i utvecklingen precis enligt boken. Hans lilla söta huvud börjar täckas av tidernas mjukaste hår och han blir bara sötare och sötare. Än så länge dreglar han bara, några tänder har vi fortfarande inte sett till.

Mat är skojigt och det mesta passerar ner. När vi försökte med välling gick det bra en vecka, sen blev det av nån anledning väldigt hemskt och sedan dess är det ingen idé att försöka ens. Däremot kan han klämma i sig dubbla portioner med barngröt och då ser han mycket nöjd ut. När han är ivrigt hungrig så lutar han sig framåt, för att liksom inte missa maten.. vilket ställer till det hela när man ska mata honom och pricka munnen....

Någon gillar att slamra med sina leksaker, att åla över golvet och mest av allt gillar han att sitta på vår nya ryamatta och rycka lite i mattan! Babygymet i trä är en favorit och sittandes vid det kan Någon underhålla sig själv. Att åka vagn är också väldigt spännande, särskilt när man får titta på allt och alla som passerar.

Någon gillar sina polare som han träffar via föräldrargruppen. Några gillar han så mycket att han drar dem i håret... något som han verkar tycka är skoj men kompisarna inte riktigt håller med om. Dra i håret är för övrigt en favorit även när det gäller mamman. Någons mamma har tillräckligt långt hår för att det ska göra ont att dra i...

Dessutom träffar Någon en del andra polare genom öppna förskolan, där sångstunderna är hans favorit. Har man tur så sjunger Någon med i sångerna genom ett eeeejiijjj lite då och då. Roligast är när mamman kittlas..

 

Någon är verkligen ett mirakel! En otroligt vacker gåva från Gud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0