äppelskörd

Bloggande var tydligen inte en del av tillvaron som heltidsanställd serviceteam åt Någon..... Det kan dock rapporteras att tillvaron är trivsam, Någon har passerat halvåret i ålder och växer och frodas. Han har fått en ytterligare kusin och det står väl inte på förrän dessa två små herrar springer runt fötterna på oss.

Min mest lediga sommar sedan skoltiden har passerat på ett mycket trivsamt sätt! Skönt att kunna anpassa tillvaron efter väder och vind och inte behöva stressa upp sig över att det måste vara vackert väder på semestern!

Valet nalkas och svårigheten att känna förtroende och tillit till löften och idéer minskar inte direkt. Men visst kommer jag att ta mitt ansvar som medborgare i en demokratisk stat och gå och rösta. Och då rösta på det parti som jag tror bidrar på det vettigaste sättet...

Annars riktas den lilla familjens blickar ut i trädgården, där ännu en jätteskörd av äpplen är på gång att mogna. Jag har just avnjutit den första omgången med färskpressad juice - himmelskt!

Kommentarer
Postat av: Ann

Javisst är det himmelskt att var morgon springa ut (jo, det är ju kallt om fötterna) och plocka äpplen i en korg för att få färskpressad jos! I taket hänger äppelgirlanger, den konstiga manicken jag fick av min far för många år sedan är också bra att ha. Dock har jag problem med äppelsorter... men till det är en annans pappa bra.

2010-09-06 @ 15:33:37
Postat av: Saltistjejen

Å egna äpplen!!! Mmmm..!

2010-09-07 @ 03:01:16
URL: http://saltistjejen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0