ytterligare parallell verklighet

Jag inser att jag faktiskt lever i en parallell verklighet till. Den försiggår mestadels på nätet, gänget är numera ganska omfattande och vi pratar om allt som rör livet. Stort och smått. Handväskor och plötsliga livstrauman. God mat och allt annat däremellan. Det om kallas livet helt enkelt. Gänget har tillsammans gått igenom en hel del lyckorus, när något gått bra för någon av oss.

Och vi har delat djupaste sorgen också. Blandat annat i form av sorgen efter en liten människa som inte fick se dagens ljus och inte fick vandra sin tid på jorden. Den händelsen sitter nog djupt i oss alla. Givetvis djupast i dem det berör, men vi som stod bredvid är fortfarande skakade vi också.

Nyligen fick jag äntligen ge den drabbade en STOR kram! För när en parallell verkligheten försiggår i internets anonymitet så kan det dröja länge innan man ses på riktigt, om det ens händer. Och nu hände det. Jag fick krama henne på riktigt!!!

Livets nyanser blir så mycket tydligare i samma andetag som historier om djupaste sorg och största lycka berättas. Och även om vi inte pratade om det som hände för en tid sedan, så fanns det där. Insikten om att gänget funnits där genom hela resan och kommer att fortsätta finnas i både med- och motgång.Detta gäng betyder otroligt mycket även när dramatiken är frånvarande och vardagspladdret tagit överhanden. Så kram på er! Ni vet ju vilka ni är och den hemligheten fortsätter vi att bevara i vårt lilla hörn av internetbruset.

RSS 2.0