parallell verklighet

Jag lever i en parallell verklighet. En verklighet och ett socialt sammanhang som varken har med jobb, fritid eller hem att göra. Det handlar om mina pendlarbekantingar. Efter drygt 6 år som pendlare på samma sträcka, samma avgångar med bussen och samma intensitet på resorna så är även det ett sammanhang.

En rolig incident den gångna veckan var att pendlarkompisen B tog hand om Us kvarglömda vantar en morgon på bussen. När U sedan fick tillbaka vantarna någon dag senare blev han hyfsat förvånad. Dessemellen hade B frågat mig om Us förehavanden eftersom det tog flera dagar innan de två åkte buss tillsammans... Vi har koll på varandra!

En annan rolig incident var att en kollega träffat en person i ett fritidssammanhang. Personen visade sig vara pendlare på samma sträcka som jag. Kollegan hade då berättat om mig och undrat om personen visste vem jag var. Personen hade svarat att "jaa, jag tror jag vet vem hon är men vi har inte pratat". När jag själv, med hjälp av lite internetgrävande, spanade efter information om personen kom jag fram till samma slutsats. Japp, personen är ett bekant pendlaransikte, men vi har aldrig hälsat.

I den skala och omfattning som denna parallella verklighet har, så trivs jag väldigt bra med att omslutas av denna något udda gemenskap!

Gott Nytt År

2010 går till mitt livs historiebok som det stora året då prinsen och jag blev föräldrar! Någon har nu växt till en mycket matglad 10 månaders herre som kryper överallt och har en mycket tydlig egen vilja. Skojigast för tillfället är dörrkilar i gummi och all världens sladdar.

Bloggandet går det lite risigt med. Mina grubblerier över tillvarons stora och små förtret försiggår oftast när jag inte är uppkopplad. Förhoppningsvis kommer detta att avhjälpas framöver och då kanske inläggen blir fler.

Tills dess fortsätter några sporadiska inhopp då och då....

Sköt om er och ta hand om er!!

RSS 2.0