parallell verklighet

Jag lever i en parallell verklighet. En verklighet och ett socialt sammanhang som varken har med jobb, fritid eller hem att göra. Det handlar om mina pendlarbekantingar. Efter drygt 6 år som pendlare på samma sträcka, samma avgångar med bussen och samma intensitet på resorna så är även det ett sammanhang.

En rolig incident den gångna veckan var att pendlarkompisen B tog hand om Us kvarglömda vantar en morgon på bussen. När U sedan fick tillbaka vantarna någon dag senare blev han hyfsat förvånad. Dessemellen hade B frågat mig om Us förehavanden eftersom det tog flera dagar innan de två åkte buss tillsammans... Vi har koll på varandra!

En annan rolig incident var att en kollega träffat en person i ett fritidssammanhang. Personen visade sig vara pendlare på samma sträcka som jag. Kollegan hade då berättat om mig och undrat om personen visste vem jag var. Personen hade svarat att "jaa, jag tror jag vet vem hon är men vi har inte pratat". När jag själv, med hjälp av lite internetgrävande, spanade efter information om personen kom jag fram till samma slutsats. Japp, personen är ett bekant pendlaransikte, men vi har aldrig hälsat.

I den skala och omfattning som denna parallella verklighet har, så trivs jag väldigt bra med att omslutas av denna något udda gemenskap!

Kommentarer
Postat av: Saltistjejen

Haha! Ja det är lite roligt när man pendlar med samma personer samma sträcka nästan varje dag. Ibland hälsar man ju men pratar sällan (svenskt??).

Hoppas det går bra med pendlingsträckorna också.

Kramar!!!

2011-01-22 @ 16:11:31
URL: http://saltistjejen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0