när tankarna bär iväg

Min tillvaro går åt till att arbeta och att vila för att arbeta. Mina bloggmässiga dagdrömmar och funderingar pågår mest när jag sitter vid ratten, som den bilpendlare jag är. Tyvärr är det långt från ratten till bloggen.

Men jag har gjort bilresandet till mitt andrum, när jag tänker, lyssnar på gospel eller P1 och bara är. Önskar att jag fick ro att formulera mer här... men sådana önskningar får jag tydligen leva med...

Annars skulle jag kunna kåsera/blogga över frågor som konsten att köpa ny bil, vårinfluensa i 19 dagar, tvååringens verbala utveckling, behovet att att åka till en glänta i skogen eller lyckan i att vara omsluten av goa kollegor.

Ni får hålla tillgodo med Guds rika välsignelse!

Kommentarer
Postat av: Saltistjejen

Visst kan sådana där vardagsstunder i ensamhet vara något man uppskattar ändå. Pendling är inte alltid roligt, men jag tycker det är bra om man kan använda det till lite "egentid" på så vis att man har tid att fundera eller lyssna eller läsa (om man inte kör bil då) och på så vis blir det tid man kan uppskatta istället för att man blir mer stressad av den.

:-)

Kram!!

2012-04-10 @ 02:45:21
URL: http://saltistjejen.blogspot.com
Postat av: Maja

Det kommer säkert tid till formulerande senare! Det skulle vara roligt att höra lite om tvåårsfunderingarna -jag gillar sådana.

2012-04-11 @ 13:07:52
URL: http://storasyrrans.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0