några tankar från äppelträdgården

Mitt senaste inlägg är nästan två månader gammalt och handlar om duktighet... vad har då hänt sedan dess?!! Tjaa jag har ägnat mig åt just duktighet. I alla dess former. Mest energikrävande är givetvis jobbet och där har min hittills mest arbetkrävande utmaning passerat. En jättekonferens som blev en redig framgång! Tjohoo!!!

det är äppelår i år

Livet som familjemedlem och del i mina nära och käras liv, tja där är min duktighet snarare anpassad till någon slags rimlig ambitionsnivå även om jag inte tror att jag missköter mig. Men när vardagspusslet några dagar krävt att jag lämnat jobbet vid tre för att hämta Någon på dagis, så upptäcker jag vad andra redan visste: Man kan leva och andas på vardagskvällar! Som pendlare har jag liksom strukit vardagseftermiddagarna ur tillvaron. Och därför blir jag lika överraskad varje gång företeelser som jag annars sällan möter, dyker upp.

Något annat som sysselsätter mig är bilkörning. Vår nuvarande bil var sprillas ny vid påsk, nu har den gått över tusen mil. Men men.. jag tänker på folket i Norrland och inser att de garanterat samlar på sig fler mil än jag. Själv är jag tacksam över att P1 finns och underhåller mig!

Sammantaget är jag otroligt tacksam över tillvaron! Och snart är det dags för semester och lite andningspauser från vardagens samtliga ingredienser... måste säga att jag längtar! Hoppas att det blir några magiska ögonblick eller för att närma mig Gud, välsignade ögonblick!

RSS 2.0