Tacksam för ett gott samtal

Igår vågade jag igen. Eller ides. Såväl ork som mod verkar ibland vara en bristvara. I min vardagliga tillvaro gjordes nyligen ett försök till genomgripande förändring. Dåligt underbyggt tyckte jag och många med mig. Och formulerade det. Vi blev lyssnade på och förändringarna som väntar känns betydligt bättre.

Men det var det där med återkoppling. Att säga till dem som jag tyckte hade tänkt snävt i sitt första förslag. Att berätta hur jag uppfattade den här processen, så här när besluten väl är fattade.

Igår tog jag mod till mig och gick dit. Satte mig på en stol vid några av dem som leder processen och sa hur jag tänkt och känt. Och fick svar på några frågor som förklarade en del konstigheter. 

Det är så viktigt att prata direkt med varandra. Sånt kan liksom inte sägas för ofta. Och att skapa möjligheter för förtroendefulla samtal, även om våra roller och möjligheter till påverkan är olika.  

Jag är tacksam att jag tog steget och att jag fick möjlighet till ett gott samtal!
Jag har nog egentligen några tankar på lager som vill ut. I texter längre än en statusrad på fejjan. Så jag testar att väcka den här...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0